top of page

TA1: OBERTURA DE LA WEB

Junta Directiva

26 dic 2023

Obrim nova Web

Benvinguts a la Nova Web Mediterrània!


Ens complau anunciar-vos l'obertura oficial de la nostra nova web: un espai digital dedicat a tots els amants de la competició del motor.


Qui som? L'Escuderia Mediterrània té més de 40 anys d’història, iniciat per un grup d’amics apassionats del món dels Ral·lis, i que ha seguit fins el dia d’avui, amb més socis que mai, més cotxes que mai, i més presència que mai en diferents disciplines del món del motor.


Què oferim a la nostra web? A la nostra nova plataforma, trobareu molts apartats que de ben segur us són útils per poder-nos conèixer més i estar al dia de tot el que anem fent: notícies, taulells d'anuncis, equips, botiga, història, organigrama, copa mediterrània i molt més!


Destacats:

  1. Notícies i Actualitzacions: Estigueu al corrent de les últimes notícies i anuncis de la Junta Directiva de l'Escuderia.

  2. Botiga en Línia: Encetem una línia exclusiva de productes de roba de competició

  3. Fes-te soci: ara et pots fer soci de manera telemàtica!

  4. Connecta amb nosaltres: Segueix-nos a les xarxes socials i uneix-te a la gran família.


Amb el vostre suport, estem segurs que l'Escuderia Mediterrània es convertirà en un referent en el món de la competició automobilística. Benvinguts a la Web Mediterrània, on la passió per la velocitat es converteix en un estil de vida.


bottom of page